BG Group


BG Group - En grøn koncern i vækst

BG Group fungerer som administrationsselskab for de enkelte selskaber, og varetager således alle opgaver inden for logistik, indkøb, økonomi og IT.BG Byggros har fokus på specialløsninger til bygge og anlægsbranchen. Løsninger omfatter grønne tage, undertage, håndtering og stabilisering af blød bund med brug af jordarmering, dræn- og afvandingsløsninger, støttemure, erosionssikring, græsarmering mv.

Gå til hjemmesideBG Burcharth A/S har primært fokus på ventilation  og tekniske artikler til industrien – herunder slanger, koblinger, pakninger samt olie & smøreudstyr.


Gå til hjemmesideBG Biovarme sælger energi- og CO2-besparende  alternative varmeløsninger fra nogle af Europas ledende producenter. Hos BG Biovarme finder du varmepumper fra Ochsner, pillefyr og  brændefyr fra ETA og ATMOS samt solvarmeanlæg fra tyske STI.

Gå til hjemmesideInja Miljøteknik A/S har igennem årene specialiseret sig som rådgiver og leverandør inden for især pumpebrønde og udskillere til forskellige anlægsopgaver. Derudover arbejder Inja med løsninger til håndtering af regnvand.

Gå til hjemmesideMillag ApS er specialiseret rådgiver og leverandør indenfor præfabrikerede regnvandsmagasiner, færdigsvejste membranløsninger til bl.a. deponier, indpakning af faskiner, gyllelaguner og overdækning af gylletanke.

Gå til hjemmesideBG Cura Aps tilbyder en række bæredygtige løsninger til det offentlige rum. BG Cura er eksperter inden for  produkter til trafiksikkerhed, saltbeskyttelse, pleje og vedligehold af grønne anlæg samt byrumsinventar.

Gå til hjemmesiden