BG Group


BG Group - En grøn koncern i vækst

BG Group fungerer som administrationsselskab for selskaberne under Byggros Holding A/S, og varetager således alle opgaver inden for logistik, indkøb, økonomi, marketing og IT.BG Byggros har fokus på specialløsninger til bygge og anlægsbranchen. Løsninger omfatter grønne tage, undertage, håndtering og stabilisering af blød bund med brug af jordarmering, dræn- og afvandingsløsninger, støttemure, erosionssikring, græsarmering og udskillerteknik mv.

Gå til hjemmesideBG Burcharth A/S har primært fokus på tekniske artikler til industrien – herunder slanger, koblinger, pakninger samt olie & smøreudstyr.

Gå til hjemmesideBG Termic PLUS er din kompetente leverandør af førende varmeløsninger og ventilationsprodukter.

BG Termic Plus er etableret på baggrund af to velkendte og veletablerede leverandører - BG Biovarme og BG Burcharth Ventilation - som har rigtig mange års ekspertise i dimensionering og rådgivning inden for varmeløsninger og ventilation.

Vi er specialister i energi- og CO2-besparende alternative varmeløsninger med varmepumper fra Ochsner, pillefyr og brændefyr fra ETA og ATMOS samt solvarmeanlæg fra tyske STI. Vi kan ligeledes tilbyde både centrale og decentrale ventilationsløsninger og tilbehør til ventilation.

Gå til hjemmesideMillag ApS er specialiseret rådgiver og leverandør indenfor præfabrikerede regnvandsmagasiner, færdigsvejste membranløsninger til bl.a. deponier, indpakning af faskiner, gyllelaguner og overdækning af gylletanke.

Gå til hjemmeside
Se videoen om BG Group