BG Group


BG Group - En grøn koncern i vækst

BG Group fungerer som administrationsselskab for de enkelte selskaber, og varetager således alle opgaver inden for logistik, indkøb, økonomi og IT.BG Byggros har fokus på specialløsninger til bygge og anlægsbranchen. Løsninger omfatter grønne tage, undertage, håndtering og stabilisering af blød bund med brug af jordarmering, dræn- og afvandingsløsninger, støttemure, erosionssikring, græsarmering mv.

Gå til hjemmesideBG Burcharth A/S har primært fokus på tekniske artikler til industrien – herunder slanger, koblinger, pakninger samt olie & smøreudstyr.

Gå til hjemmesideBG Biovarme sælger sine energi- og CO2-besparende varmeløsninger under producentnavnet DENVIRO. Desuden omfatter sortimentet alternative varmeløsninger fra ledende producenter.

Gå til hjemmesideInja Miljøteknik A/S har igennem årene specialiseret sig som rådgiver og leverandør inden for især pumpebrønde og udskillere til forskellige anlægsopgaver. Derudover arbejder Inja med løsninger til håndtering af regnvand.

Gå til hjemmesideMillag ApS har specialiseret sig som rådgiver og leverandør indenfor færdigsvejste membranløsninger til bl.a. deponier, indpakning af faskiner, gyllelaguner og overdækning af gylletanke.

Gå til hjemmesideBG Cura Aps tilbyder en række bæredygtige produkter og løsninger inden for trafiksikkerhed, saltbeskyttelse, pleje og vedligehold af grønne anlæg samt ukrudtsbekæmpelse.

Gå til hjemmesiden