Indgang Ny

BG Group som en arbejdsplads

I BG Group er vores værdier en stor del af hverdagen. Vores medarbejdere var selv med til at fastsætte værdierne, det har givet et ejerskab for at alle aktivt tager ansvar for hinandens trivsel.

Vi er forpligtet til at kommunikere med hinanden, og gøre det med respekt, så alle kan føle sig velkommen og turde sige deres mening.

 

Påskønnelse i hverdagen

Som virksomhed er vi opmærksomme på den indsats, som vores medarbejdere yder for kunderne og virksomheden – både hver især og i fællesskab.

Som koncern ønsker vi at skabe de bedste betingelser for vores medarbejdere, og vise vi påskønner deres store indsat. Derfor har vi en lang række fester, fejringer, gaver og verbale påskønnelser, hvormed vi kan vise vores anerkendelse.

Vores medarbejdere nyder i hverdagen godt af personalegoder som firmafrugt, sundhedsforsikring,  adgang til massage og fitness. Samtidig gør vi en dyd ud af at fejre de mærkedage, som vores medarbejdere oplever under deres ansættelse, samt at vise vores deltagelse, hvis en medarbejder eller et medlem af medarbejderens familie bliver syg.

 

Høj anciennitet og godt samarbejde

Vores medarbejderomsætning er lav, da vores medarbejdere vælger at være en del af virksomheden i mange år, og nogle endda i årtier. Det er nogle skønne medarbejdere som aktivt været med til at skabe en kultur med et usædvanligt godt samarbejde og omsorg for hinanden. Samtidig er det vigtigt for os, at nye medarbejdere føler sig velkomne fra første dag.

Handshake 152812 1280

Vores værdier er:

Vi kommunikerer med hinanden
Vi deler vores viden
Vi er løsningsorienterede
Vi udviser ansvarlighed
Vi anerkender hinandens forskelligheder

…og vi gør det åbent, ærligt og med respekt

Se vores samlede produktudvalg i webshoppen