BG Burcharth

BG Burcharths fokus omfatter primært tekniske artikler til industrien – herunder slanger, koblinger, pakninger samt olie & smøreudstyr. BG Burcharth er en landsdækkende handelsvirksomhed, der er specialiseret inden for tekniske artikler til dansk industri.

Kvalitetsprodukter

Vi tilbyder et konkurrencedygtigt produktprogram af høj kvalitet, inden for slanger, koblinger, spændebånd og pakninger samt smøreudstyr og pumper.

Kompetente medarbejdere

Vi har dygtige specialuddannede medarbejdere, der hele tiden ajourføres med den sidste nye viden. Med stor erfaring, viden og fleksibilitet rådgiver vores tekniske konsulenter gerne omkring løsninger inden for de forskellige produktområder, så en hurtig og effektiv samhandel sikres. Takket være mange års samarbejde med førende leverandører udvikles og tilpasses produktprogrammet løbende til vores kunders behov for kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Udvikling

Burcharth blev i 1924 grundlagt i Odense, som lokal leverandør af tekniske artikler. Efter den store industrialisering blev Burcharth landsdækkende og i 1970erne blev virksomheden omdannet til et aktieselskab og skabte en hurtig vækst med landsdækkende salg til de danske industrier. Som et resultat af en fusionering mellem Burcharth A/S og Byggros A/S blev Burcharth en del af Byggros Holding A/S i 2008. 

 

Læs mere om BG Burcharth ved at gå til deres hjemmeside.

 

Tilbage til selskabsstruktur

Indgangs Billede

Vores organisation er en væsentlig aktør

BG Groups brede vifte af salgsselskaber sikre en bred synergi til dine projekter.

Se vores samlede produktudvalg i webshoppen