BG Byggros

BG Byggros har fokus på specialløsninger til bygge og anlæg. BG Byggros A/S i dag markedsleder i Danmark og Sverige inden for løsninger der omfatter grønne tage, undertage, håndtering og stabilisering af blød bund med brug af jordarmering, dræn og afvandingsløsninger, støttemure, erosionssikring og græsarmering mv.

BG Byggros A/S i Danmark og svenske BG Byggros AB samt det norske BG Byggros AS, udgør den skandinaviske platform, hvorfra vi er i stand til at servicere hele Skandinavien. I dag er de tre virksomheder sammen med BG Burcharth, BG Termic Plus, BG Millag og Vexti en del af BG Group med hovedsæde og centrallager i Odense.

Kvalitetsprodukter

Byggros markedsfører en lang række kvalitetsprodukter fra nogle af de største og mest anerkendte producenter i Europa og USA. Produkterne er under konstant kvalitetskontrol, ligesom vores leverandører ofrer store resourcer på produktudvikling.

Kvalitetsstyring

Vores kvalitetsstyringssystem er certificeret i henhold til DS/EN ISO 9001:2008 og med miljøstyring som en integreret del. Som følge heraf kræver vi, at alle vore leverandører fører løbende kvalitetskontrol med deres produkter. Certifikat EN/DS ISO 9001:2008

Kompetente medarbejdere

Vi har dygtige specialuddannede medarbejdere, der hele tiden ajourføres med den sidste nye viden ved bl.a. at deltage i konferencer og seminarer verden over.

Rådgivning og service

For alle vores medarbejdere er rådgivning og kundeservice helt grundlæggende for at være en god samarbejdspartner. Denne service omfatter også løsningsforslag, designudkast og beregninger til rådgivere og entreprenører.

Patenteret støttemurssystem

BG Byggros A/S ønsker at være med helt i front. Derfor har vi udviklet Vector Wall®, der er et meget konkurrencedygtigt system til opbygning af stejle skråninger og støtte- og støjmure. Systemet er patenteret og er bl.a. anvendt på de første 2 etaper af Københavns Metro, samt på Arlanda lufthavn i Stockholm. 

Konstant i udvikling

BG Byggros A/S er en virksomhed i konstant udvikling både hvad teknologi, knowhow og produkter angår. Vi ønsker løbende at tilpasse os markedets ønsker og krav, for altid at kunne fremstå som en meget kompetent og seriøs samarbejdspartner.

 

Læs mere om BG Byggros ved at gå til hjemmesiden her.

Tilbage til selskabsstruktur

Indgangs Billede

Vores organisation er en væsentlig aktør

BG Groups brede vifte af salgsselskaber sikre en bred synergi til dine projekter.

Se vores samlede produktudvalg i webshoppen