BG Millag

BG Millag har specialiseret sig som rådgiver og leverandør indenfor færdigsvejste membranløsninger til bl.a. deponier, indpakning af faskiner, gyllelaguner og overdækning af gylletanke. I kraft af vores mange års erfaring og store kompetence indenfor membranløsninger, så har Millag leveret løsninger til hele verden.

Vi dækker det meste

- er vores slogan, og det er ikke uden grund. Med vores dygtige specialuddannede svejsemontører er der næsten ingen begrænsninger i hvad vi kan dække med de mange typer membraner vi har i vores produktportefølge. Vores primære kundegrupper er landbruget, entreprenører og byggevirksomheder samt rådgivningsfirmaer, hvor vi samarbejder omkring forskellige udviklingsopgaver.

BG Millag er specialist i at udfører membranopgaver indenfor:

  • Gyllelaguner
  • Membranbunde til regnvandsbassiner 
  • Sikring af slamdeponier
  • Radon- og gassikring

Hele verden er vores arbejdsplads

BG Millag har de seneste år udført mange plastmembranløsninger i udlandet. Især Millags gyllelaguner, bygget efter danske standarder, er meget efterspurte i hele verden. Millags egne specialuddannede montører rejser ud og monterer løsningerne og overvåger at alt bliver udført efter forskrifterne. Senest har Millag åbnet eget salgskontor i Kina, så vi er tæt på det netværk, vi har opbygget i forbindelse med levering af flere gyllelaguner med kapacitet på 10.000 m3 - 12.000 m3. Udover til Kina, har Millag leveret membranløsninger til lande som f.eks. Hviderusland, Rumænien, Polen, Slovakiet, Tanzania, Sverige og Grønland.

En del af BG Group

Millag blev stiftet tilbage i 1997. Dengang hed det Agrobase, men ved overdragelsen til medarbejder, Bent Aagesen i 2011, skiftede navnet til Millag ApS. For at styrke Millag på eksportmarkederne blev Millag indlemmet i Byggros Holding A/S i slutningen af 2012, sammen med selskaberne BG Byggros A/S, BG Burcharth og BG Termic Plus. 

Læs mere om BG Millag på deres hjemmeside.

Tilbage til selskabsstruktur

Indgangs Billede

Vores organisation er en væsentlig aktør

BG Groups brede vifte af salgsselskaber sikre en bred synergi til dine projekter.

Se vores samlede produktudvalg i webshoppen