BG Termic Plus

BG Termic Plus er etableret på baggrund af to velkendte og veletablerede leverandører - BG Biovarme og BG Burcharth Ventilation - som tilsammen har rigtig mange års ekspertise i dimensionering og rådgivning.

 

Vi leverer fremtidssikrede varme- og ventilationsløsninger, der tager udgangspunkt i dine behov - PLUS gennem faglig ekspertise, rådgiver og guider vi dig trygt og kompetent gennem hele processen.

 

Med vores nye fælles koncept understreger vi, at når vi lægger gode kræfter sammen, kan vi meget mere. PLUS vi er din samlede komplette leverandør indenfor opvarmning og ventilation. Vores teknikere har mange års bred erfaring med varme- og ventilationsløsninger og kan rådgive dig til den bedste løsning til dit projekt.

 

Med ordet “termic” signalerer vi lige præcis dét, vi sælger, nemlig ventilation og varme. Løsninger, der bidrager til et bedre indeklima. Som bidrager til en bedre stemning. Som øger livskvalitet og højner velvære. Som giver følelsen af, at der er lidt “højere til loftet”. Vi tilbyder løsninger, hvor der er tænkt hele vejen rundt - ikke kun på enten varme eller luft men på synergien mellem disse.

Læs mere om BG Termic Plus ved at gå til deres hjemmeside.

 

Tilbage til selskabsstruktur

Indgangs Billede

Vores organisation er en væsentlig aktør

BG Groups brede vifte af salgsselskaber sikre en bred synergi til dine projekter.

Se vores samlede produktudvalg i webshoppen